Shopping online vs în magazin

Ce să alegi când ai opțiuni?
Dacă ar fi să alegi între o sesiune de shopping în mall, singură sau cu prietenele, și o sesiune de shopping online pentru ce ai opta?
Când vine vorba de shopping în magazine beneficiul evident este acela că poți să probezi hainele sau încălțămintea. Dar dat fiind că toată lumea iese la cumpărături după birou, sau în weekend, magazinele sunt veșnic aglomerate. Adaugă la asta că uneori tocmai mărimea ta nu e pe stoc în magazin și s-ar putea să ajungi la concluzia noastră: că de multe ori cumpărăturile devin epuizante și frustrante.
Aici intervin cumpărăturile online. Majoritatea brandurilor prezente în România au acum și opțiunea de magazin online. Şi o dată ce optezi pentru această variantă nu mai ești limitată de brandurile existente în malluri. Ţi se deschide o lume nouă cu piese originale, care pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. Găsești serii limitate ce aderă la cele mai noi tendințe prin care poți să îți exprimi mai bine gusturile și personalitatea. Unde mai pui că în câteva minute poți să vezi toate hainele care te interesează, să selectezi culoarea și mărimea pe care le vrei, plătești rapid cu cardul și comanda e deja în drum spre tine! Chiar nu știm de ce mai merge lumea la cumpărături în magazine!
Iar dacă îți e teamă să comanzi ceva ce nu știi cum îți vine, există soluții. Prima ar fi că dacă ai câteva branduri preferate cel mai probabil că știi deja ce mărimi ți se potrivesc. O altă variantă este să cauți un grafic cu măsurătorile fiecărei mărimi, sau să ceri această informație. Iar dacă îți plac piesele versatile, cu croiuri lejere ai scăpat complet de această grijă.
Trebuie să recunoaștem că pe noi ne-a convins modul acesta de a face cumpărăturile atât de mult, încât am lansat magazinul online Antante. Aici poți comanda deja cele mai noi produse, dar și afla la ce evenimente ne găsești precum și articole despre tendințe în modă și nu numai. Aşa că te invităm la o sesiune de bârfă și cafea cu prietenele în timpul căreia vă puteți face împreună cumpărăturile online.
Ne găsiți oricând și în showroom-ul Antante, unde puteți să ne vizitați, să ne cunoaştem mai bine și evident să probați cele mai recente colecții.
Tu cum preferi să îți faci cumpărăturile? Lasă-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos.

Comentarii

Postări populare